Ressurser/Gud befaler sine engler

Gud befaler sine engler

 

For han skal gi sine engler befaling om deg, at de skal bevare deg på alle dine veier.

De skal bære deg på hendene, så du ikke skal støte din fot på noen stein. På løve og hoggorm skal du trå, du skal tråkke ned unge løver og slanger.

For han henger fast ved meg, og jeg vil utfri ham. Jeg vil sette ham trygt på et høyt sted, for han kjenner mitt navn. Han skal påkalle meg, og jeg vil svare ham. Jeg er med ham i nøden, jeg vil utfri ham og føre ham til ære.

Med et langt liv vil jeg mette ham og la ham skue min frelse.

(Salme 91,11-16)


 

En Norsk Bibelinstitutt ressurs

Tema

Bibel og trosspørsmål

Relaterte ressurser

Prinsesse Märtha Louises Astarte skole kom som en gavepakke til media, midt i den verste agurktiden. Etter ca. 4 uker med skrekkrapporter fra Sunny Beach, var tiden moden for noe nytt. Og Prinsessen greide virkelig å få oss ut av vår likegyldige sommerslummer. De ateistiske mediene hånflirte, mange kristne ledere var bestyrtet, og folk flest...
Les mer
I profeten Daniels bok, kap. 10, v. 12 får vi et lite glimt inn i den aktivitet som utløses i himmelen pga et menneskes ydmyke bønn: Så sa han til meg: Frykt ikke Daniel! For fra den første dag du vendte ditt hjerte til å vinne forstand og til å ydmyke deg for din Guds åsyn, er dine ord blitt hørt. Og på grunn av dine ord er jeg kommet!
Les mer
Det er slik at i den kampen mellom godt og ondt som utspiller seg i dag, ville det ha uheldige konsekvenser dersom en kristen bekjennelse uten unntak ville lede til immunitet mot all lidelse og alle tragedier – at Gud alltid vernet oss mot alt dette. Kunne det ikke da bli slik at så å si alle ble kristne, men ofte av de gale motivene?...
Les mer
Powered by Cornerstone