Problemløsere

Hvis du er i alderen rundt 8-14 år, vet du at det skjer mye i livet. Du er på vei fra å være barn til å bli ungdom. Det bringer fram mange spørsmål og stor usikkerhet. Det er kanskje vanskelig å forholde seg til deg selv, eller til familie og venner. Skolen er blitt mer krevende og du føler deg kanskje stresset. Det er så mange som forventer så mye av deg.

Kanskje du har opplevd sorg ved at du har mistet besteforeldre, foreldrene dine er blitt skilt, du har flyttet fra et sted du var glad i eller du har blitt syk? Og så er det dette med Gud og Jesus. Hvordan kan jeg vite at det er sant? Hvordan kan jeg bli venn med Jesus og få fred inni meg?

Problemløsere

Dette kurset består av seks kursbrev, som tar opp følgende aktuelle tema: Deg, familie, venner, skole, sorg og Gud. Kurset har vinkling fra et kristent ståsted, men på en forsiktig måte.

Underveis i kursbrevet er det noen spørsmål som kan hjelpe deg til å tenke. De svarer du på for din egen del, og svarene finner du på sluttet av kursbrevet. I tillegg er det et svarark med noen enkle spørsmål som du sender inn til NBI. Du får svararket tilbake med tilbakemelding fra studieveileder, sammen med neste kursbrev. Når du er ferdig med kurset får du et kursbevis.
 

Oversikt over delene av kurset:

1. Deg
2. Familie
3. Venner
4. Skole
5. Sorg
6. Gud

 

Om kurset

Alder: Barn ca. 8-14 år
Vanskelighetsgrad (1-5): 3
Type kurs: Daglige utfordringer møtt med et kristent perspektiv 
Kreves det forkunnskaper? Nei
Papir eller internett? Papir
Antall deler: 6

Ønsker du å ta kurset som brevkurs kan du melde deg på her. (NB: Det er kun tillat å ta ett brevkurs av gangen.) 

Powered by Cornerstone