Jeg søkte og fant

I dag er vanlig å søke på internett når man ønsker å finne nyttig informasjon. Det er et godt hjelpemiddel, men ikke alt som finnes der, er like pålitelig. I dette kurset går vi til en kilde som har vært tilgjengelig gjennom århundrer, som har bestått tidens prøve og vist at den er pålitelig, og aktuell selv i dag.

Kurset tar deg med på en spennende oppdagerferd i det bibelske materialet. Forskjellige forfattere har skrevet de 19 kursbrevene, der de forteller hva de har funnet om viktige bibelske emner. At det er mange forfattere betyr variasjon og forskjellig tilnærming. Men alle har et felles utgangspunkt: De tror at Bibelens fremstilling av tilværelsen og de retningslinjene den gir for livet fremdeles har aktualitet. De tror også at Bibelens budskap har en autoritet som står over både private meninger og gjengse oppfatninger som flertallet måtte ha blitt enige om.

Når du studerer disse kursbrevene, oppmuntrer vi deg til å sammenholde innholdet med det du selv finner i Bibelen. Kursets siktemål er å gi større innsikt i det Gud har åpenbart og en dypere forståelse av hans Ord. Fremstillingen er klar og lett tilgjengelig, og kursbrevene er illustrert i farger.

Kurset har 19 deler

Jeg søkte og fant

1. En håndbok for livet
2. En Gud som er til å stole på
3. En redningsmann fra døden
4. En åpen linje til Gud
5. En Gud som har grepet inn
6. Mennesker som er bedre enn seg selv
7. Hvorfor tillater Gud det onde?
8. Et glimt av mening og håp
9. At jeg er godtatt av Gud
10. Et åpent hus i himmelen
11. Et åpent hjem på jorden
12. En moderne profet
13. Hjelp til å huske det største
14. En hviledag i hverdagsjag
15. Det beste partnerskapet
16. Helse og livsglede
17. Et helvete som tar slutt
18. Han kommer igjen før solnedgang
19. Et hjem i soloppgangen

11 programmer kalt Finnerlykke er tilgjengelig på DVD og kan med fordel brukes sammen med de 11 første kursbrevene i Jeg søkte og fant. Det trykte kursmateriellet er gratis, men DVD-settet koster kr 590 pluss frakt. Henvendelse til NBI. Serien kan også ses eller lastes ned gratis fra www.hopechannel.no.
 

Om kurset

Alder: Ungdom og voksen
Vanskelighetsgrad (1-5): 3
Type kurs: Bibelkurs, lære
Kreves det forkunnskaper? Nei
Antall deler: 19


Ønsker du å ta kurset som brevkurs kan du melde deg på her. (NB: Det er kun tillat å ta ett brevkurs av gangen.) 

Powered by Cornerstone