Barnas sone

Hvis du er i alderen rundt 10-14 år, er du i en alder full av forandringer og utfordringer. Du har kanskje begynt å tenke en del dype tanker om livet, framtiden, Gud og evigheten. Du har kanskje flere spørsmål enn du har svar.

Blant de spørsmålene kursbrevene i Barnes sone tar opp, er: Hva slags Gud er Gud? Hvorfor er det så mye ondt i verden? Hvorfor kom Jesus til jorden og hvorfor døde han på korset? Hvordan kan jeg bli frelst? Hva er meningen med dåpen? Hvordan kan jeg stå imot fristelser? Hvordan kan jeg leve som en kristen? Hvordan viser Gud meg vei gjennom livet? Hvordan skal jeg ta vare på meg selv så jeg holder meg frisk? Hvordan skal jeg svare på Guds kjærlighet til meg? Hva er poenget med helligdagen? Hva skjer når vi dør? Hvordan vil Jesus gjenkomst skje? Er himmelen noe å glede seg til?

Barnas sone

Underveis i kursbrevet er det noen spørsmål som kan hjelpe deg til å tenke. De svarer du på for din egen del, og svarene finner du på sluttet av kursbrevet. I tillegg er det et svarark med noen enkle spørsmål som du sender inn til NBI. Du får svararket tilbake med tilbakemelding fra studieveileder, sammen med neste kursbrev. Når du er ferdig med kurset får du et kursbevis.

Oversikt over delene av kurset:

1. Det største sandslottet
2. Et paradis for griser
3. Han gjorde det av kjærlighet
4. Et mirakel du ikke fortjener
5. Ny fra innsiden og ut
6. Har du noen gang blitt fristet?
7. Fyll på
8. Leve lovlig og lykkelig
9. Hvordan vare lenger?
10. Duften av kjærlighet
11. En dag sammen med din venn
12. Alvorsprat
13. Jeg kommer
14. Mitt favorittsted
 

Om kurset

Alder: Barn ca. 8-14 år
Vanskelighetsgrad (1-5): 4
Type kurs: Kristen tro og lære  
Kreves det forkunnskaper? Nei
Papir eller internett? Papir
Antall deler: 14


Ønsker du å ta kurset som brevkurs kan du melde deg på her. (NB: Det er kun tillat å ta ett brevkurs av gangen.) 

Powered by Cornerstone