Betingelser

Ved å hake av at du godtar betingelsene på registreringssiden eller når du sender inn et påmeldingsskjema samtykker du til at Norsk Bibelinstitutt lagrer de personalia du oppgir. Kontaktinformasjonen er for at vi kan kontakte deg om det skulle oppstå problemer med profilen din, nettsidene våre eller når vi skal sende deg kursbrev, kursdiplom for fullført kurs eller annet materiale relatert til kurs du er i gang med.

Nettsiden lagrer også besvarelsene til kursbrevene du tar på nett. Det siste er for at du kan gå tilbake og lese på nytt alle de kursene du har fullført, inkludert besvarelsene, og studieveileders kommentarer og svar på evt. spørsmål.

Du kan når som helst slette nettstudie-profilen din. Det er en knapp for dette i profilen din når du er innlogget.

Vi setter datasikkerheten høyt, og har gode rutiner for oppdatering og sikring av programvaren vi benytter. I tillegg ber vi deg beskytte profilen din med et sikkert passord som kun du kjenner og bruker.

Som bruker får du gratis tilgang til våre tjenester og nettsider. Norsk Bibelinstitutt forbeholder seg imidlertid retten til å endre nettsidene, og også slette innhold uten forvarsel.